Pressemeddelse Højris Rideklub > Nyhedsbreve
 
To Rideklubber bliver til en!
 

Det er ikke sket endnu, men Højris Rideklub og Ikast Rideklub har indledt et samarbejde, med henblik på at blive til en klub om få år.
Højris Rideklub og Ikast Rideklub er to meget velfungerende klubber, hvor der er gode muligheder for at dyrke sin sport. Sammen vil vi som i dag kunne tilbyde kvalificeret undervisning til alle fra den lille pige, der sidder på en hest for første gang, over handicapridning til den ambitiøse rytter der deltager på landshold.
I arbejdet frem mod en ny samlet klub, vil vi prøve at få de bedste ting fra hver klub til at smelte sammen til en ny stærk klub med kammeratskab og sport for alle.

 

Rideklubberne står overfor store udfordringer og investeringer, for at kunne opfylde fremtidige krav til opstaldning af heste. Derfor finder vi det naturligt at indlede et samarbejde om at skabe en stærk klub for alle der rider i Ikast.

 

Som ny samlet Rideklub i Ikast, arbejder vi på at bygge et nyt moderne ridecenter. Planerne er stadig på ide` niveau. Men vi har visioner om at skabe det mest moderne ridecenter i Danmark. Et center der vil være nytænkende i form og anvendelse.

 

Projektgruppen håber at kunne lave et center, der bliver hele byen og kommunens samlingssted for sport og leg. Mange af faciliteterne vil kunne udnyttes af andre klubber og foreninger.
Vi opfordre alle klubber og foreninger i byen, til at komme med forslag til, hvordan et center for sport og leg kan udformes og drives, til glæde for mange i Ikast-Brande kommune.

 

Med venlig hilsen
Projektgruppen for nyt ridecenter i Ikast
Per Østergaard

Sidst opdateret: 03-03-2011 af Erik Lindved