Søndag d. 7/10 Højris Rideklub > Dagbog fra Kina
 
I dag havde vi en tiltrængt hviledag, så der er ikke så meget at berette – og dog !!! Efter en dejlig lang morgensøvn var vi til massage, og for nogle af os var det LIDT grænseoverskridende. Lene og jeg skulle jo selvfølgelig prøve ”specialiteterne” af, så vi fik et fodbad med fisk. DET var bestemt en speciel oplevelse. Vi blev bænket i nogle lækre, bløde stole, så jeg havde forestillet mig, at man lige kunne ligge og slappe lidt af. Så kørte de et lille badekar med dejlig varmt vand og 50-60 små fisk i. Det var godt nok svært at klare i starten, og der lød nogle ”uh” inde fra Anettes og mit rum. Anette havde blot valgt et almindeligt fodbad. Det der med at slappe totalt af opgav jeg ret hurtigt, for fiskenes job var, at æde de døde hudceller, og det føltes bestemt, som om de ikke havde fået mad i flere dage, med den appetit de lagde for dagen. Herefter fik vi begge en ordentlig gang fodmassage, og det lykkedes dem godt nok at finde nogle ømme steder under fødderne, som vi slet ikke vidste, at vi havde. Uffe valgte ”den store pakke” – så ud over fodmassage, fik han også en gang rygmassage. Derfor blev han færdig næsten en time senere end os, og da Lene gik ned for at hente ham, snorksov han. Det havde vist været rigtig dejligt.
Efter frokost var Uffe og jeg på shopping i et stort supermarked med vores voluntør. Det var rigtig spændende at gå på opdagelse i deres fødevareafdeling. Sjove fisk som vi slet ikke kender, grisetæer, kråser, hønsefødder…..
Vi får sandelig også prøvet at opleve tyfon – den hedder: Luo Sha. Der er varslet en i løbet af natten styrke 7-8, men det siger mig nu ikke noget. Det er allerede ved at blæse godt op og regner en del, men der er stadig over 20 grader. Så var det alligevel ikke helt overdrevet at tage overtøj med herud.
I morgen har vi en dag med 2 konkurrencer for Anette: Dressur og stafet (med en fra et andet land) og for Uffe er det ”Figure of 8”-klassen, hvor det handler om at ride en 8-talsøvelse hurtigst muligt.
Vi håber på, at vinden har lagt sig til i morgen, så vi ikke helt stormer væk derude.
 

 

 

 
Sidst opdateret: 07-10-2007 af Erik Lindved